Τι είναι το RoomEscape?

Το RoomEscape είναι ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης. Εσείς και η ομάδα σας κλείνεστε σε ένα θεματικό δωμάτιο και πρέπει να καταφέρετε να αποδράσετε εντός 60 λεπτών. Βρείτε τα στοιχεία, συνδιάστε τα και λύστε τους γρίφους για να δραπετεύσετε στην ώρα σας!

Πόσο κοστίζει?

Ο μέσος όρος της τιμής είναι 17 ευρώ ανά άτομο. Το ποσό αλλάζει ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας σας. Όσο περισσότερα άτομα παίζουν τόσο λιγότερο κοστίζει. Μπορείτε να δείτε ακριβώς την τιμή για κάθε ομάδα στις ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή τραπεζική κάρτα.

Πόσα διαφορετικά δωμάτια υπάρχουν?

Το RoomEscape Protaras έχει τέσσερα διαφορετικά δωμάτια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, το "Cold war Bunker", το "Prison", το "Zodiac killer" και το "Zombie Lab". Περιγραφές των δωματίων μπορείτε να βρείτε στις Κρατήσεις.

Πόση ώρα πριν πρέπει να είμαι εκεί?

Χρειαζόμαστε λίγα λεπτά πριν από το παιχνίδι για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες και να κάνουμε μια εισαγωγή για το παιχνίδι που θα παίξετε. Οπότε πρέπει να έρθετε τουλάχιστον 15 λεπτά πριν το προκαθορισμένο ραντεβού. Τυχόν αργοπορία ενδέχεται να καθυστερήσει τις επόμενες ομάδες.

Ποιο δωμάτιο να επιλέξω πρώτο?

Έχουμε τέσσερα δωμάτια στη διάθεση σας. Ο βαθμός δυσκολίας του είναι: "Prison" 4/5, "Zodiac killer" 4/5, "Zombie Lab" 4.5/5 και "Cold war Bunker" 5/5. Εάν δεν έχετε ξαναπαίξει θα προτείναμε να επιλέξετε δωμάτιο με μικρότερο βαθμό δυσκολίας.

Είμαστε στ' αλήθεια κλειδωμένοι?

Η πόρτα είναι κλειστή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βγείτε έξω. Ο υπεύθυνος του δωματίου σας μπορεί να ανοίξει την πόρτα και να διακόψει το παιχνίδι όποτε θελήσετε. Επίσης, υπάρχει κουμπί πανικού στο κάθε δωμάτιο στο οποίο έχετε άμεση πρόσβαση και ανοίγει αυτόματα όλες τις πόρτες. Γι αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Πόσα άτομα μπορούν να παίξουν?

Σε κάθε δωμάτιο μπορούν να παίξουν 2 εώς 5 παίχτες. Εάν είστε παρέα 6 ατόμων σας συνιστούμε να δημιουργήσετε δύο ομάδες των τριών. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τον συνωστισμό και θα απολαύσετε καλύτερα το παιχνίδι.

Πρέπει να κάνω κράτηση;

Πρέπει να κάνετε κράτηση για να έχετε το δωμάτιο που θέλετε, την ώρα που προτιμάτε. Μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της σελίδας μας, να μας πάρετε τηλέφωνο ή να μας επισκευτείτε και να κάνετε την κράτηση επί τόπου.

Τι κανόνες υπάρχουν?

1. Μόλις κλείσει η πόρτα πίσω σου και είσαι κλεισμένος στο δωμάτιο που έχεις διαλέξει να παίξεις, πρέπει να ψάξεις παντού για να βρεις στοιχεία 2. Δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις μυϊκή δύναμη 3. Χρησιμοποίησε μόνο το μυαλό σου 4. Δεν πρέπει να παραβλέψεις κανένα στοιχείο 5. Χρησιμοποίησε τη δύναμη της ομάδας σου 6. Ζήτησε βοήθεια όποτε τη χρειαστείς

Υπάρχει περίπτωση να φοβηθώ?

Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα για να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα ανάλογα με το θέμα του παιχνιδιού. Σε καμία περίπτωση όμως δεν προκαλούν συναισθήματα φόβου.

Υπάρχει όριο ηλικίας?

Όριο ηλικίας υπάρχει μόνο προς τα κάτω. Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία! Παιδιά κάτω των 12 χρονών πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα, λόγω της πολυπλοκότητας των παιχνιδιών και μόνο.

Πού μας βρίσκετε?

Το RoomEscape Protaras βρίσκεται στην καρδιά του Πρωταρά, στη λεωφόρο των Ξενοδοχείων. Η διεύθυνση μας είναι: Πρωταρά 11, 5296 Πρωταράς στον πρώτο όροφο. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στον αριθμό 95153060.

Εκδηλώσεις

Στον RoomEscape μπορούν να οργανωθούν όλων των ειδών εκδηλώσεις, όπως μαθητικές δραστηριότητες και εκδρομές, γενέθλια, ενώ ακόμα και επιχειρήσεις μπορούν να διοργανώσουν μικρές αποδράσεις από τη δουλειά για να ενισχυθεί το πνεύμα ομαδικότητας των εργαζομένων.